Exterpark

Buitenparket Exterpark PLUS

Het Exterpark Plus systeem is het enige buitenparket met een echt onzichtbaar bevestigingssysteem. Exterpark Plus heeft na installatie geen optische open naden tussen de terras planken. Hierdoor is Exterparkplus veilig voor kleine objecten en kunnen die niet ‘ verdwijnen’onder het terras. Eenvoudig in reiniging en onderhoud: strak oppervlak en door de optimale afwatering word het, in combinatie met onderhoud, niet glad. Kwaliteit zit in details, Exterpark buitenparket staat synoniem voor een excellente afwerking. Bijvoorbeeld voor zwembadranden en hoeken is het Exterpark Plus buitenparket de perfecte oplossing.

Exterpark PLUS is een nieuw onzichtbaar bevestigingssysteem, Exterpark PLUS is het absolute topproduct in onze collectie. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat het nieuwe onzichtbare bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Wereldwijde erkenning door professionals biedt de zekerheid van een zorgeloos systeem met uitsluitend voordelen. De voordelen op een rij:

Veilig systeem

door het ontbreken van zichtbare, open voegen tussen de Exterpark PLUS dekdelen, kunnen kleine objecten zoals ringen, oorbellen, munten etc. niet verdwijnen onder de vloer.
Makkelijker in onderhoud: alles blijft aan het oppervlak. Vuil zoals bladeren, naalden etc. kan niet ‘vast’ gaan zitten tussen de voegen.
Optimale afvoer van water: het Exterpark PLUS systeem heeft ondanks de parketvloer-optiek een optimale afwatering.