Padoek B-Fix

Afrikaans hardhout van top kwaliteit

Afrikaanse topklasse

Padoek wordt zeer veel gebruikt vanwege de stabiele eigenschappen (met name in België). Het hout blijft zeer goed in vorm. Torderen, hollen en bollen komt nauwelijks voor.

Padoek is vanwege haar eigenschappen zeer populair bij de kenners van hout. Vanwege zijn fel rode kleur direct na het schaven, vinden veel mensen het padoek minder aantrekkelijk. Om te laten zien hoe Padoek er na een tijdje uitziet, hebben we bij Awood buiten ook Padoek hangen. De tekening van de vergrijsde Padoek is prachtig. Veel mensen wijzen vervolgens de vergrijsde Padoek aan als móóiste stukje hout.

B-Fix is een onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras garandeert. In roestvrij staal vervaardigd, biedt dit systeem een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren en bespaart u veel tijd. Geplaatst op meer dan 200.000 m2 en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

Padoek is perfect voor de B-fix Clip, omdat de Padoek zeer stabiel is en daardoor minder gevoelig voor schommelingen in temperatuur, luchtvochtigheid, etc. De uitzettingscoëfficiënt van Padoek behoort tot de laagste bij de hardhout soorten.

  • Onveranderlijk – Geen risico van vervorming gedurende lange tijd.
  • Onzichtbaar bevestigd – Enkel schroefkop en de bodem van het bevestigingssysteem zijn discreet zichtbaar.
  • Gemakkelijk – De planken passen direct in elkaar.
  • Esthetisch – De plank laat zijn mooiste aspecten zien.
  • Demonteerbaar – B-Fix is een bevestigingssysteem dat door de voorkant kan gedemonteerd worden.
  • Geheugeneffect – De clip maakt het mogelijk om de vervorming van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!