Moso Bamboo Infinity

Gevelparket

MOSO® Bamboo N-finity

 

MOSO® Bamboo N-finity gevelbekleding is een massieve bamboe plank die is geïmpregneerd voor buitengebruik. Dankzij een speciaal impregnatieproces behaalt het product de hoogste duurzaamheidsklasse volgens EN 350 (zie onderstaande technische gegevens). Bamboo N-finity gevelbekleding is beschikbaar in twee lengtes en is op aanvraag zelfs in lengtes tot 5800 mm leverbaar. De uitzonderlijke lengte wordt bereikt door de strips aan elkaar te bevestigen met een gepatenteerde haakverbinding. De gevelbekleding is beschikbaar in 2 versies: een rabat profiel en een trapezium (“rhombus”) vorm. De eerste wordt met clips en schroeven bevestigd, de laatste alleen met schroeven. Zoals iedere hardhoutsoort zal Bamboo N-finity, bij blootstelling aan weersomstandigheden, vergrijzen, waardoor het een mooie, natuurlijke look verkrijgt.

Meubelbalken

MOSO® Bamboo N-finity meubelbalken zijn massieve bamboe balken die zijn geïmpregneerd voor buitengebruik. Dankzij een speciaal impregnatieproces behaalt het product de hoogste duurzaamheidsklasse volgens EN 350 (zie onderstaande technische gegevens).
De bamboestrips zijn verbonden door een speciale, gepatenteerde haakverbinding. Het standaard product is voorzien van voor-geprofileerde afgeronde hoeken en is beschikbaar in 5 afmetingen in lengten van 2 meter – ideaal voor meubeltoepassingen (maar ook gevelbekleding, zonwering, etc). De meubelbalken zijn, op aanvraag, tot lengtes van 5800 mm leverbaar. Bamboo N-finity is getest op de mechanische eigenschappen (buiging, druk, trek, afschuiving) en kan ook worden toegepast als constructiebalken.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!