Moso Bamboo Infinity

Gevelparket

MOSO® Bamboo N-finity

 

MOSO® Bamboo N-finity gevelbekleding is een massieve bamboe plank die is geïmpregneerd voor buitengebruik. Dankzij een speciaal impregnatieproces behaalt het product de hoogste duurzaamheidsklasse volgens EN 350 (zie onderstaande technische gegevens).

Bamboo N-finity gevelbekleding is voor projecten beschikbaar op aanvoer. Bij grotere projecten kan dan ook direct de meeste gunstige lengte ingekocht worden. Besparing in montagetijd en zaagverlies. Zo is er in Santpoort Zuid een fantastische gevel in N-finity Varibo 150 mm gemonteerd door de Nijs Bouw. Hier is ook de kleur Cinnabar al in de Moso Fabriek in China aangebracht.

De gewenste lengte, maar ook breedte, wordt bereikt door de strips aan elkaar te bevestigen met een gepatenteerde haakverbinding. Awood kan dus de populaire Varibo Xtreme voor projecten in N-finity leveren.  Met de nieuwste A-symmetrisch Moso clip en schroeven blind bevestigd. Zoals iedere hardhoutsoort zal Bamboo N-finity, bij blootstelling aan weersomstandigheden, vergrijzen, waardoor het een mooie, natuurlijke look verkrijgt.

Meubelbalken

MOSO® Bamboo N-finity meubelbalken zijn massieve bamboe balken die zijn geïmpregneerd voor buitengebruik. Dankzij een speciaal impregnatieproces behaalt het product de hoogste duurzaamheidsklasse volgens EN 350 (zie onderstaande technische gegevens).
De bamboestrips zijn verbonden door een speciale, gepatenteerde haakverbinding. Het standaard product is voorzien van voor-geprofileerde afgeronde hoeken en is beschikbaar in 5 afmetingen in lengten van 2 meter – ideaal voor meubeltoepassingen (maar ook gevelbekleding, zonwering, etc). De meubelbalken zijn, op aanvraag, tot lengtes van 5800 mm leverbaar. Bamboo N-finity is getest op de mechanische eigenschappen (buiging, druk, trek, afschuiving) en kan ook worden toegepast als constructiebalken.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!