Moso Bamboo

GRAD Gevelparket

GRAD Moso Bamboo Gevelparket

In samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in smalle breedtes. Hier is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel sneller optreedt. De smalle breedtes kunnen met de GRAD CLIP verticaal of horizontaal bevestigd worden. De 20 mm dikke X-Treme latten zijn aan de kopse uiteinden haaks gekort en afgewerkt met een kleine velling.

De afstand tussen de planken wordt door de hart-op-hart-afstand van de GRAD clip op de aluminium regels bepaald, en is 6 mm.

45, 64 en 119 mm zijn de drie breedtes die uit voorraad gekozen kunnen worden in een lengte van 185 cm.

Er kan uit één breedte gekozen worden, dus de GRAD Solo. Of een vaste mix van de 3 breedtes de Moso GRAD Varibo. Juist door de stabiliteit van de MOSO Bamboo, is het gewenste lijnenspel haalbaar en geeft het een prachtige rustige uitstraling. Bijkomend voordeel is de vlotte montage t.o.v. schroeven bij deze harde latten. Moso Bamboo Xtreme kan niet geschoten worden vanwege de enorme hardheid.

Moso Bamboo X-Treme vergrijst op natuurlijke wijze, het MOSO Bamboo Xtreme materiaal heeft brandklasse B, is slagvast, super stabiel, een BREAAM certificaat en heeft 25 jaar MOSO fabrieksgarantie.

Hierdoor is het meer en meer de bouwstof van de toekomst en zeer concurrerend ten opzichte van vergelijkbare materialen.

De GRAD Moso latten kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Verticaal kan met een dotje PU-lijm op de onderste clip uitzakken voorkomen worden. De clip blijft ondanks de lijm wel gewoon demonteerbaar van het aluminium.

Klik op de foto hiernaast voor een hoge kwaliteit film van het project ——>

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!