Moso Bamboo

GRAD Gevelparket

GRAD Moso Gevelparket

In samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in smalle breedtes. Hier is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel, sneller mag optreden. De smalle breedtes kunnen met GRAD CLIP verticaal of horizontaal bevestigd worden. De 20 mm dikke X-treme latten zjin aan op de kopse uiteinden haaks gekort en afgewerkt met een kleine velling.

De afstand tussen de planken wordt door de hart op hart afstand van GRAD clip op de aluminium regels bepaald en is 6 mm.

45 en 64 mm zijn de twee breedtes die uit voorraad gekozen kunnen worden in een lengte van 185 cm.

Er kan uit één breedte gekozen worden. Dus de GRAD is altijd GRAD Solo. Juiste door de stabiliteit van de MOSO Bamboo, is het gewenste lijnenspel haalbaar en geeft het een prachtige rustige uitstraling. Bijkomende voordelen zijn de vlotte t.o.v. het schroeven van deze harde latten. Moso Bamboo Xtreme kan niet geschoten worden vanwege de enorme hardheid.

Moso Bamboo Xtreme vergrijsd op natuurlijke wijze, heeft brandklasse B, slagvast, super stabiel, BREAAM certificaat en 25 jaar MOSO fabrieksgarantie.

Hierdoor is het meer en meer de bouwstof van de toekomst en zeer concurrerend ten opzichte van vergelijkbare materialen.

De GRAD Moso latten kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Verticaal kan met een dotje PU-lijm op de onderste clip, uitzakken voorkomen worden. De clip blijft ondanks de lijm wel gewoon demonteerbaar van het aluminium.

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!