Moso Bamboo

De samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in smalle breedtes. Hier is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel sneller en natuurlijker optreedt. De smalle breedtes kunnen met de GRADwood clip verticaal of horizontaal bevestigd worden. Bij een verticale montage kan met een beetje PU-lijn uitzakken voorkomen worden. Ook na het gebruiken van lijm zijn de latten demonteerbaar van de rails.

_________________________________________________________________________________

Profiel

De afstand tussen de planken wordt door de hart-op-hart-afstand van de GRADwood clip op de aluminium regels bepaald, en is 6 mm.

45, 64 en 119 mm zijn de drie breedtes die uit voorraad gekozen kunnen worden in een lengte van 185 cm. De 20 mm dikke X-Treme latten zijn aan de kopse uiteinden haaks gekort en afgewerkt met een kleine velling.

Er kan gekozen worden om met de Moso GRADwood Varibo alle drie de breedtes te combineren of om één breedte te gebruiken. Door de hoge stabiliteit van de Moso Bamboo is het gewenst en mogelijk om een kaarsrecht lijnenspel te behouden. Hiermee wordt een prachtige en rustige uitstraling gegeven.  Daarnaast zorgt het GRADwood systeem voor een vlotte montage waarbij slecht de rails gemonteerd hoeven te worden en daarna wordt de bamboo simpelweg erop geklikt.

 

Door de enorme hardheid van de Moso Bamboo Xtreme  is niet mogelijk om deze te bevestigen door middel van schieten.

________________________________________________________________________________ 

Voordelen van Moso Bamboo

Moso bamboo is hét bouwmateriaal van de toekomst en concurreert sterk met hardhout. In tegen stelling tot hardhout heeft bamboe slechts 5 jaar nodig om volgroeid te zijn en gekapt te kunnen worden, bij hardhout duurt dit tientallen jaren.

 

Moso Bamboo eigenschappen

  • Vergrijst op natuurlijke wijze
  • Brandklasse B
  • Slagvast en super stabiel
  • BREAAM certificaat
  • 25 jaar MOSO fabrieksgarantie

 

Klik op de foto hiernaast voor een hoge kwaliteit film van het project ——>

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!