Thermo A-Essen

GRAD Gevelparket

GRAD Thermo A-Essen 

Voor de Thermo gemodificeerde Amerikaanse Essen op GRAD clips is zeker een behoefte bij de professionals. De blinde bevestiging in combinatie met de mooie houtstructuur maakt het stabiele Amerikaanse Thermo Essen speciaal.

Op voorraad bij Awood is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel, sneller mag optreden. De smalle breedtes kunnen met GRAD CLIP verticaal of horizontaal bevestigd worden. De 20 mm dikke Thermo A-Essen latten zijn aan op de kopse uiteinden haaks gekort en elke pallet bestaat uit meerdere verpakkingen.

De afstand tussen de planken wordt door de hart op hart afstand van GRAD clip op de aluminium regels bepaald en is 6 mm.

45 en 64 mm zijn de twee breedtes die uit voorraad gekozen kunnen worden in een lengte van 210 cm.

Er kan uit één breedte gekozen worden. Dus de GRAD is altijd GRAD Solo. Juiste door de stabiliteit van de Thermo A-Essen, is het gewenste lijnenspel haalbaar en geeft het een prachtige rustige uitstraling. Bijkomende voordeel is dat er nu nooit lek-strepen en beschadigingen van het bevestigingsmateriaal zijn.

Thermo A-Essen vergrijsd op natuurlijke wijze, laat een zeer mooie houtstructuur zien, is super stabiel, zonder chemicaliën verduurzaamde en 10 jaar  fabrieksgarantie.

Als Thermo gemodificeerd hout heeft het langzaam groeiende Amerikaanse Essen zich duidelijk bewezen t.o.v. het Europese Essen en andere snelgroeiende houtsoorten.

De GRAD Essen latten kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Voorkomen is beter dan genezen en daarom kan bij verticale montage met een dotje PU-lijm op de onderste clip uitzakken voorkomen worden. De clip blijft ondanks de lijm wel gewoon demonteerbaar van het aluminium.

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!