IlusWood

IlusWood is een zeer duurzame houten gevelbekleding met een dekkende verflaag. Het wordt standaard geleverd in drie profielen (Dubbele Rhombus, Zweeds Rabat en Channelsiding) en drie RAL-kleuren (zuiver wit, antracietgrijs en gitzwart). Zwart is de meest voorname kleur en is als dubbele Rhombus in 395cm standaard op voorraad. Zowel op het hout als de coating zit 10 jaar garantie. 

IlusWood is in verschillende lengtes verkrijgbaar, variërend tussen 300 en 540 cm. Iluswood levert ook hoekprofielen, rvs nagels, en retoucheerverf in de juiste RAL-kleur. Omdat goede ventilatie essentieel is voor houten gevels, kan een speciaal voor IllusWood ontwikkeld ventilatieprofiel worden bijgeleverd.

Kleuren:

  • RAL 9010 Zuiver Wit
  • RAL 7016 Antracietgrijs
  • RAL 9005 Gitzwart

 

Profielen:

  • Dubbele Rhombus
  • Zweeds Rabat
  • Channelsiding
Dubbele Rhombus

Op de foto ziet u Siberisch Lariks hout met een Dubbele Rhombus, deze is door een professional geschilderd. Als oplossing voor dit tijdrovende werk is Awood uitgekomen bij Iluswood. De dubbele Rhombus zwart van Iluswood is iets opgeruwd, waardoor deze niet zo glanst.

Channelsiding

Channelsiding planken zijn plat, en tussen de planken zitten groeven waarmee ze in elkaar worden geschoven. Eén pak Channelsiding bevat 140 planken. Doordat channelsiding een vlakker oppervlakte geeft wordt gezorgd voor een strakker en daardoor moderner uiterlijk.

Zweeds Rabat

De rabatplanken lopen taps af en vallen netjes over elkaar. Eén pak Zweeds Rabat bevat 120 planken. Zweeds Rabat is het meest gebruikte profiel in Nederland en mag daarom niet ontbreken.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!