Houtbouwdag: Brandveilig Bouwen

Voor wie? Aannemers, constructiebedrijven, bouwadviseurs en prefab-bouwers
Wanneer? 19 April 10:00 – 15:30
Waar? Weverstraat 14, 5405 BN, Uden
Prijs? € 89 p.p.

Regelmatig worden de voorschriften van brandveilig bouwen aangescherpt. Dit betekent ook nieuwe regels waar de bouwer van op de hoogte moet zijn, daarom organiseert Awood een 2de editie van de Houtbouwdag. Met deze keer als onderwerp: Brandveilig Bouwen!

Gedurende deze dag worden lezingen gegeven over de verschillende onderwerpen waaraan gedacht moet worden bij brandveilig bouwen. Ook wordt een recent uitgevoerde brandclassificatietest getoond en toegelicht.

De Houtbouwdag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Heb je allergieën of speciale dieetwensen? Laat het ons alsjeblieft weten via info@awood.nl.

Houtbouwdag Awood Brandveilig bouwen

Sprekers

Larson van Dijk
Larson is een expert in brandveiligheid en verzorgt masterclasses bij Nieman Academie. Welke specifieke eisen zijn er voor het bevorderen van de brandveiligheid? Hoe analyseer je ‘end-use tests’? Larson zal deze vragen beantwoorden tijdens zijn lezing op de Houtbouwdag op 19 april.

Arjan van der Vegte
Moso is toegewijd aan het creëren en ontwikkelen van innovatieve, duurzame en hoogwaardige bamboeproducten. Arjan van der Vegte, Research and Development Manager, speelt een cruciale rol in de voortdurende ontwikkeling van bamboe bouwmaterialen met een zo’n hoog mogelijke brandveiligheid. De Awood Moso Bamboo X-treme Varibo B-Closed haalt het Brandklasse B end use certificaat. Arjen van der Vegte vertelt tijdens de Houtbouwdag op 19 april de details achter dit succes.

Chris Collaris
i29 is een innovatief architectenbureau met talloze awards op hun naam. Bij een recent artikel op Dezeen schittert de Awood Moso Bamboo aan de gevel. Chris Collaris, mede-eigenaar van i29, zal aanwezig zijn tijdens de Houtbouwdag Brandveilig bouwen om met passie te vertellen over dit project.

 

Standhouders

Kebony
Naast de ontwikkelingen op het gebied van brandveilig bouwen, valt er tijdens de Houtbouwdag nog meer interessante kennis op te doen! Ontdek bijvoorbeeld onze nieuwe leverancier Kebony, die gemodificeerd hout produceert op milieuvriendelijke wijze.

Artino is een specialist op het gebied van zonnewering- en gevelsystemen. Alle vouwluiken, schuifpanelen en andere (geautomatiseerde) gevelsystemen worden op maat gemaakt. De samenwerking tussen Awood en Artino toont hoe hoogwaardige kwaliteit samenkomt voor de perfecte leefruimte.

Morgo Folietechniek is marktleider op het gebied van bouwfolie, mede door mee te groeien met ontwikkelingen in de brandklasse certificering. Tijdens de Brandveilig Bouwen editie van de Houtbouwdag is Morgo Folietechniek BV aanwezig om te vertellen over de waarde van bouwfolie, vuur barrières en hoe dit toegepast moet worden.

Balqoon biedt prefab balkons die door slimme technieken eenvoudig achteraf gemonteerd kunnen worden en bovendien gepersonaliseerd kunnen worden voor elk ontwerp.

Beelden vorige Houtbouwdag

Galerij vorige editie

Rondleidingen Awood

Ticketverkoop