Fiberon

Fiberon is hét ecologische alternatief voor hardhout.

 

Weinig onderhoud en robuust, geen scheuren of splinters.
Geproduceerd uit vrijwel 100% gerecycled materiaal.

 

Fiberon Innovatie

 

Sinds 1997 produceert en ontwikkelt Fiberon terrasvloeren en buitenparket en ze zijn door kwaliteit te leveren één van de marktleiders in Amerika geworden. Dus duidelijk een A-merk composiet, dat de kwaliteit van het productie proces bewaakt. Wil je in Amerika marktleider blijven, dan zul je zeer stabiele kwaliteit moeten leveren en de verwachtingen moeten waar maken.

Precies de reden van Awood om voor Fiberon buitenparket te kiezen. Zeker zijn van de stabiele kwaliteit, de 50% HDPE, de Permatech coating en >20 jaar garantie.

Awood heeft in de showroom in Uden een prominente plaats ingeruimd voor Fiberon. Vooral omdat de Fiberon uitstekend past in projecten bij scholen, Horeca, ziekenhuis en overige openbare ruimtes. Vanwege stroefheid, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en het sterk kleurhoudend zijn.

 

Ontdek Fiberon

 

Voor elk project is er wel een passend Fiberon buitenparket die het project een geheel eigen karakter geeft.

Awood denkt graag met u en uw opdrachtgever mee. Fiberon is in aanschaf misschien iets duurder, maar dat verdiend zich heel snel terug. Dit komt vooral door minder onderhoud en de langere levensduur. De Permatech coating is zeer sterk kleurhoudend en heeft een stroefheidscertificaat.

Fiberon terrasplanken overtuigen niet alleen door hun lange levensduur, het onderhoudsarme oppervlak en de aantrekkelijke optiek, maar ook door het hoge aandeel aan gerecycled materiaal dat wordt gebruikt. Bovendien komt er bij het productieproces vrijwel geen afval vrij. Duurzaamheid behoort daarom tot een van de prioriteiten van Fiberon.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!