Alungu B-Fix

Duurzaam hardhout

Duurzaam Hardhout

 

Alungu B-Fix is een duurzaam hardhout, afkomstig uit de bossen van Zaïre en Congo en nu ook met FSC verkrijgbaar. Een favoriet vanwege de lagere prijs. Het Buitenparket in Alungu heeft baat bij een professionele montage.

Door het makkelijke B-Fix clipsysteem is uw Alungu terras te monteren zonder dat u schroeven ziet! Passend bij de trend van terrassen met een vlakke bovenzijde, vormen de clipsystemen van B-Fix een eenvoudige en duurzame manier om uw terras zonder zichtbare schroeven te monteren. Ook de clips zijn vrijwel onzichtbaar, waardoor u optimaal van uw terras kunt genieten.

Een vlak oppervlak straalt rust en kalmte uit en past goed in de moderne tuin. Echter door een hardhouten plank met iets afschot te leggen, loopt het water er eerder af en is de plank sneller droog. Een droge plank is minder vatbaar is voor groen en wordt minder snel glad.

De Alungu heeft zeer veel belang bij een juiste montage. De hart op hart afstand van de regel op maximaal 45 cm. Let op voldoende ventilatie onder de vlonder. Extra ruimte tussen Buitenparket en ondergrond, door gebruik piketten of dubbele onderconstructie is altijd beter voor de waterafvoer.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!