Exterpark

Buitenparket Exterpark PLUS

Exterpark heeft na installatie geen optische open naden tussen de terras planken. Hierdoor is Exterpark Plus veilig voor kleine objecten en kunnen die niet ‘ verdwijnen’onder het terras.

In het Nederlandse klimaat is het vervolgens heel belangrijk, dat er voldoende ventilatie onder de buitenparketvloer komt. Hier dient in het ontwerp al rekening mee gehouden te worden.

Bij professionele montage, ruime ventilatie en regelmatig onderhoud, is het Exterpark Buitenparket een zeer exclusieve keuze. Informeer daarom altijd bij Awood naar een ervaren professional.

Spaans Systeem

Zeer exclusieve vergrijzing van de luxere houtsoorten. De vergrijzing zal onder een overkapping anders zijn dan buiten de overkapping. Mocht u graag de houtkleur behouden, dan zal er jaarlijks onderhoud gepleegd moeten worden. Schoonmaken en daarna een houtolie met de gewenste kleur pigmenten.

In Barcelona, dicht bij de Exterpark productie, liggen vele projecten bij luxere Hotels met het Exterpark Systeem. In het mooie weer zijn houten vloeren altijd verkoelend voor de gasten. Vochtigheid speelt daar nauwelijks.