Padoek B-Fix

Afrikaans hardhout van top kwaliteit

Afrikaanse top Klasse

Padoek wordt in België zeer veel gebruikt vanwege de stabiele eigenschappen. Het hout blijft zeer goed in vorm. Torderen, hollen en bollen komt nauwelijks voor.

Padoek is vanwege haar eigenschappen zeer populair bij de kenners van hout. Vanwege zijn fel rode kleur direct na het schaven, vinden veel mensen het padoek minder aantrekkelijk. Bij Awood hebben we daarom ook padoek buiten hangen. De tekening van het vergrijsde padoek is prachtig. Veel mensen wijzen vervolgens de vergrijsde padoek aan als mooiste stukje hout.

B-Fix Buitenparket is een onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras garandeert. In roestvrij staal vervaardigd, biedt dit systeem een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren en laat u veel tijd winnen. Geplaatst op meer dan 200.000 m2 en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

Padoek is perfect voor de B-fix Clip, omdat de Padoek zeer stabiel is en daardoor minder gevoelig voor schommelingen in temperatuur, luchtvochtigheid. De uitzettingscoëfficiënt van Padoek behoort tot de laagste van alle hardhout soorten.

  • Onveranderlijk – Geen risico van beschadiging in de tijd.
  • Onzichtbaar – Enkel schroefkop en de bodem van het bevestigingssysteem zijn discreet zichtbaar.
  • Gemakkelijk – De planken voegen zich één na de ander eenvoudig ineen.
  • Esthetisch – De plank laat zijn mooiste aspect zien.
  • Demonteerbaar – B-Fix is bevestigingssysteem dat door de voorkant kan gedemonteerd worden.
  • Geheugeneffekt – Hij maakt het mogelijk om de werking van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!