Moso Bamboo X-treme gevelparket

Moso Bamboo Triple Rhombus NIEUW

Het succes van de Moso Bamboo Varibo en de Triple Rhombus Ayous heeft een opvolging. De R&D afdelingen van Awood en Moso Bamboo International hebben beide veel vertrouwen in dit nieuwe profiel. De blinde bevestiging is met een Cobra Clip. De belijning is superstrak en toch weer verrassend natuurlijk.
Door de enorme hardheid kan dit gevelparket tegen een stootje.
De duurzaamheidsklasse 1 zorgt dat er 25 jaar Moso garantie op zit. Door de hoge dichtheid kan het water nauwelijks in de Moso Bamboo Xtreme trekken, waardoor deze ook weer sneller droogt.

Afmetingen

Met clips:

Lengte: 1850mm

Breedte: 137mm (werkend 129)

Dikte: 20 mm

Met Cobra 20 clips, kopse kant mes groef

Moso Varibo Gevelparket

In samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in variabele breedtes. Hier is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel, sneller mag optreden. De variabele breedtes kunnen met clips verticaal bevestigd worden. De 18 mm dikke X-treme planken hebben een veer en groef op de kopse uiteinden.

De afstand tussen de planken wordt door Cobra 18 clip bepaald en is 4 mm.

65 / 100 / 137 / 178 mm zijn de vier breedtes waaruit gekozen kan worden.

Wordt er één breedte gekozen, dan spreken we over de Varibo Solo. De 137 mm Varibo Solo wordt om die reden vaak gekozen, prachtige rustige uitstraling, vlot in de montage en prijstechnisch het aantrekkelijkst.

Varibo Solo is onstaan uit de belangstelling naar het gebruik van alleen de 65 mm latten.  Het is heel goed mogelijk om met 1 of 2 breedtes te combineren. Ook kan er gespeeld worden met de aantallen. Standaard werken we met van elke breedte het gelijk aantal stuks.  Door te variëren valt er altijd wel iets verrassends te creëren.

Moso Bamboo Xtreme vergrijsd op natuurlijke wijze, heeft brandklasse B, slagvast, super stabiel, BREAAM certificaat en 10 jaar fabrieksgarantie.

Hierdoor de bouwstof van de toekomst en zeer concurrerend ten opzichte van vergelijkbare materialen.

De Varibo kan het beste verticaal gemonteerd worden. Horizontaal staat ook heel mooi, maar dit vraagt bij de montage een kleine extra handeling van de professional.

Afmetingen

Met clips:

Lengte: 1850mm

Breedte: 65, 100 en 137mm

Dikte: 18mm

Met clips, kopse kant mes groef

Moso Bamboo X-treme

Het Gevelparket aan het gebouw van Moso Bamboo in Zwaag bestaat geheel uit Moso Bamboo Xtreme planken. De mooie afwerking zonder zichtbare schroeven zorgt voor een rustige look. De vergrijzing van de zeer stabiele Xtreme Moso Bamboo verloopt geleidelijk.

In het standaard programma van Moso zit de Rhombus en het Rabat. De Rhombus moet geschroefd aangebracht worden, terwijl het Rabat met clips bevestigd kan worden.

Afmetingen

Met clips en met schroeven.

Lengte: 1850mm

Breedte: 137mm

Dikte: 18mm

Met clips, kopse kant mes groef