Center Court Geleen

Moso Bamboo Xtreme montage bij Center Court Geleen in opdracht van BAM Utiliteitsbouw. In totaal 1800 m2 MOSO Bamboo Xtreme verwerkt in de terrassen en trappen. Grotendeels uitgevoerd met de Urban Grid antislip.

MOSO® Bamboo X-treme® is een massieve plank, gemaakt van in elkaar geperste bamboevezels. Een speciaal gepatenteerd proces zorgt ervoor dat Bamboo X-treme® de hoogste duurzaamheidsklasse bereikt binnen de EU wetgeving. Uniek bij de X-treme delen is de mes en groefverbinding aan de kopse kanten: dit kan alleen worden gedaan bij zeer stabiele materialen en maakt het mogelijk een “oneindig” aantal planken in de lengte te verbinden. Dankzij de symmetrische vorm van het zijprofiel, is de terrasplank te gebruiken met gladde- of met geribbelde zijde.

Op de tribunes of zittrappen zijn Moso Bamboo meubelbalken verwerkt.

Zoals elke hardhoutsoort zal Bamboo X-treme®, bij blootstelling aan weersomstandigheden, vergrijzen, waardoor het een mooie, natuurlijke look verkrijgt. Indien dit niet gewenst is kan door middel van onderhoud met olie/lasur de oorspronkelijke donkerbruine kleur behouden blijven.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!