Robuust Eiken gevel

Hult & Bult Thermo Eiken is driezijdig geschaafd, waarmee de zichtzijde een extra robuuste uitstraling heeft. Dit eikenhout is in Nederland gegroeid, verduurzaamd en bij Awood geschaafd. Door het te verduurzamen wordt het hout stabieler en daardoor geschikter om als gevelbekleding toe te passen. De verduurzaming wordt uitgevoerd met groene energie.

De milieuvriendelijke kwaliteiten van dit materiaal is precies waarom Architectenbureau Studio-PLS heeft gekozen voor Hult & Bult Thermo Eiken. Studio-pls is een jong en ambitieus architectenbureau dat van aanpakken weet. Studio-pls is opgericht in 2008 door Rick Eijsbouts.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar: 2022
Locatie: Eindhoven
Hult & Bult Thermo Eiken is driezijdig geschaafd, waarmee de zichtzijde een extra robuuste uitstraling heeft. Dit eikenhout is in Nederland gegroeid, verduurzaamd en bij Awood geschaafd. Door het te verduurzamen wordt het hout stabieler en daardoor geschikter om als gevelbekleding toe te passen. De verduurzaming wordt uitgevoerd met groene energie. De milieuvriendelijke kwaliteiten van […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!