Alungu B-fix, Buitenzin Almelo

Alungu B-Fix is een duurzaam hardhout, afkomstig uit de bossen van Zaïre en Congo. Samen met de B-Fix technologie is dit hardhout één van de favorieten.

B-Fix clipsysteem

Door het makkelijke B-Fix clipsysteem is uw Alungu terras te monteren zonder dat u schroeven ziet! Passend bij de trend van terrassen met een vlakke bovenzijde, vormen de clipsystemen van B-Fix een eenvoudige en duurzame manier om uw terras zonder zichtbare schroeven te monteren. Ook de clips zijn vrijwel onzichtbaar, waardoor u optimaal van uw terras kunt genieten.

Rode kleur

De mooie rode kleur is kenmerkend voor Alungu B-Fix. Na een tijd verandert rood in een bruingrijze kleur, die een heel andere sfeer aan uw tuin geeft.

Alungu is zwaar en hard, maar is goed tot fineer te snijden en geeft dan decoratieve dekfineren. Door de kruisdraad kan het hout een fraaie moiré-tekening vertonen.

De prachtige roodbruine kleur geeft een zijde-achtige glans aan dit Afrikaans hardhout.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
Alungu B-Fix is een duurzaam hardhout, afkomstig uit de bossen van Zaïre en Congo. Samen met de B-Fix technologie is dit hardhout één van de favorieten. B-Fix clipsysteem Door het makkelijke B-Fix clipsysteem is uw Alungu terras te monteren zonder dat u schroeven ziet! Passend bij de trend van terrassen met een vlakke bovenzijde, vormen […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!