Ayous Rhumbus & Terras

Deze tuinwand en vlonder is voorzien van de Thermowood Ayous / Marupa Triple Rhumbus van 21mm – 2250mm. Ayous en Marupa zijn zachthoutsoorten uit Afrika waar nauwelijks knoesten inzitten. In combinatie met de verticaal gemonteerde Rhombus wordt een moderne en speelse 3D uitstraling aan de tuin gegeven. Deze houtsoorten zijn ook uitzonderlijk stabiel wat het een duurzaam hout maakt die de belijning van de Rhombus mooi behoudt.

Montage
Ook zorgt de breedte van het profiel voor een relatief snelle montage. Wij raden aan alleen gebruik te maken van een 100% roestvrij stalen bevestiging om schimmels of zwarte markeringen rondom het bevestigingsmateriaal te voorkomen.

De montage is uitgevoerd door ABeen, zij voeren voor verschillende hoveniers hout werkzaamheden uit.

 

 

Architect:
Oppervlakte:
Klant: ABeen Projecten
Jaar: 2021
Locatie:
Deze tuinwand en vlonder is voorzien van de Thermowood Ayous / Marupa Triple Rhumbus van 21mm – 2250mm. Ayous en Marupa zijn zachthoutsoorten uit Afrika waar nauwelijks knoesten inzitten. In combinatie met de verticaal gemonteerde Rhombus wordt een moderne en speelse 3D uitstraling aan de tuin gegeven. Deze houtsoorten zijn ook uitzonderlijk stabiel wat het […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!