Ayous Triple Rhombus

Gevelparket Ayous Triple is na het zien van een Facebook bericht door de particulier uitgezocht om zijn woning mee te bekleden. Awood heeft de particulier geïnformeerd. Awood levert alleen aan professionals, dus is de aannemer van de gehele renovatie, Wesselink uit Albergen gevraagd deze Ayous bij Awood te bestellen. Kennis overdracht over de Ayous en de montage vindt daardoor optimaal plaats. Met de wens om de Ayous Triple op kleur te houden, is de particulier bij Greenpaints in Goor terecht gekomen. Altijd fijn dat de expertise hierin dichtbij huis zit.

Greenpaints kan adviseren in aanvang en eindkleur. De foto’s die 5 maanden na de montage zijn gemaakt komen in de buurt van de eind kleur. De eigenaar van het huis wil zijn muren nog wit maken en vindt het daarom mooier dat de eindkleur licht bruin blijft. Door met pigmenten en UV-filters te variëren kan Greenpaints de eindkleur bepalen.

In Mei 2019 zijn de muren van het huis wit gemaakt. Nu komt de lichte bruine kleur van de Ayous heel goed uit. Ook is te zien dat het belangrijk is om met RVS bevestigingsmateriaal de planken te bevestigen. Bij drie planken is dit niet gebeurd en daar zijn zwarte vlekjes te zien. Deze kunnen verwijderd worden met oxaalzuur of ontweringswater. Maar voorkomen is beter dan genezen : )

Ook de foto van het huis in Mei 2018 is nu toegevoegd. Dus voor de metamorfose.

 

 

Architect:
Oppervlakte: 50 m2
Klant: Wesselink Albergen
Jaar: 2018
Locatie: Goor
Gevelparket Ayous Triple is na het zien van een Facebook bericht door de particulier uitgezocht om zijn woning mee te bekleden. Awood heeft de particulier geïnformeerd. Awood levert alleen aan professionals, dus is de aannemer van de gehele renovatie, Wesselink uit Albergen gevraagd deze Ayous bij Awood te bestellen. Kennis overdracht over de Ayous en […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!