BALQOON® met Silvadec Lima

BALQOON® biedt u gegarandeerd de beste oplossing voor u balkon of galerij ontwerp. Het gepatenteerde ontwerp, biedt u de mogelijkheid om het balkon achteraf aan het gebouw te monteren. Hierdoor kan eenvoudig en steigerloos worden gebouwd. Dit biedt architecten de mogelijkheid om op iedere plaats in de gevel een lichtgewicht balkon te positioneren. Goten, drempels en opstanden behoren tot het verleden. Hierdoor is BALQOON® uitermate gebruiksvriendelijk.

Silvadec heeft met de Atmosphere serie 6 kleuren die R13 stoefheid hebben. Door de kleurvastheid, hoge stroefheid, stabiliteit en het relatief lage gewicht t.o.v. betontegels, is het een sterk alternatief. Awood levert en monteert voor Professionals. Doordat BALQOON® ervoor zorgt dat de montage al op de begaande grond gedaan kan worden, is er sprake van een interessante besparing. Of beter gezegd: meer waar voor je geld. Grotere kleurkeuze en exclusievere afwerking.

Architect: BALQOON
Oppervlakte: 12 m2
Klant: BALQOON
Jaar: 2018
Locatie: Ittervoort
BALQOON® biedt u gegarandeerd de beste oplossing voor u balkon of galerij ontwerp. Het gepatenteerde ontwerp, biedt u de mogelijkheid om het balkon achteraf aan het gebouw te monteren. Hierdoor kan eenvoudig en steigerloos worden gebouwd. Dit biedt architecten de mogelijkheid om op iedere plaats in de gevel een lichtgewicht balkon te positioneren. Goten, drempels en […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!