Dubbele Rhombus Ayous

De wens van de opdrachtgever was om verticaal en horizontaal te combineren.

Het is vervolgens heel leuk om te zien hoe een profiel in Ayous geboren wordt. Awood heeft al geruime tijd de trippel rhombus Ayous in het assortiment. Maar smaken verschillen en dus zijn er architecten of opdrachtgevers die de belijning hiervan te smal vinden. Doordat we zelf kunnen schaven, hebben we van de triple en dubbele gemaakt. Dus een dubbele die aan alle kanten de gelijk look geeft.

Als er kleurbehoud wenselijk is, raden we aan om contact op te nemen met Greenpaints in Goor. Zij hebben zeer goede ervaringen opgedaan in het beschermen en kleuren van Ayous. Ayous verkleurt heel natuurlijk grijs en we adviseren daarom om het op de juiste manier te beschermen.

De foto’s zijn gemaakt terwijl er nog gemonteerd werd. We hopen binnenkort het eindresultaat te tonen.

 

Architect: Richèl Lubbers Architecten
Oppervlakte: 120 m2
Klant: Bouwinnovator Utrecht
Jaar: 2019
Locatie: Utrecht Kanaalstraat
De wens van de opdrachtgever was om verticaal en horizontaal te combineren. Het is vervolgens heel leuk om te zien hoe een profiel in Ayous geboren wordt. Awood heeft al geruime tijd de trippel rhombus Ayous in het assortiment. Maar smaken verschillen en dus zijn er architecten of opdrachtgevers die de belijning hiervan te smal […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!