Fiberon Espresso, Kantoorpand Amsterdam

Fiberon Decking Protect Plus Espresso op het dak van een kantoorgebouw in Amsterdam. Awood BV leverde knowhow, materiaal en deed de montage. Dit buitenterras geeft het kantoorgebouw op de bovenaste verdieping meer uitstraling en een fijne werkomgeving. Fiberon blijft op kleur, is onderhoudsarm, heeft stroefheidscertificaat, meer dan 15 jaar garantie en is waterpas te monteren. Awood is klaar met de werkzaamheden. De inrichting van het terras kan beginnen. In de lente wordt dat zeker genieten in deze perfecte werkomgeving.

Geen uitglijden. Geen versplintering. Geen verkleuring. Geen fratsen.

Rijke kleuren en ruwe houtstructuur, allemaal verpakt in een spijkerharde beschermende laag.

Of u nu uw tijd alleen of met anderen wilt doorbrengen, u kunt genieten van een mooie, makkelijk te onderhouden buitenruimte met Fiberon Sanctuary-terrasplanken. Sanctuary is beschikbaar in drie multichrome kleuren en heeft een ruwe houtstructuur, zodat u niet uitglijdt. Sanctuary is tevens aan drie zijden bedekt met de innovatieve PermaTech-oppervlaktetechnologie voor een uitstekende duurzaamheid van het oppervlak. En Sanctuary geniet 25 jaar beperkte garantie tegen vlekken en vervagen. Het is de perfecte mix van een goede uitstraling, geweldige prestaties en makkelijk onderhoud.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
Fiberon Decking Protect Plus Espresso op het dak van een kantoorgebouw in Amsterdam. Awood BV leverde knowhow, materiaal en deed de montage. Dit buitenterras geeft het kantoorgebouw op de bovenaste verdieping meer uitstraling en een fijne werkomgeving. Fiberon blijft op kleur, is onderhoudsarm, heeft stroefheidscertificaat, meer dan 15 jaar garantie en is waterpas te monteren. […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!