Fiberon Bouwgroep Moonen Amsterdam

Het voormalige hoofdkantoor van de brandweer is verbouwd door Bouwgroep Moonen. Er zijn 22 appartement gebouwd, met een gezamenlijke binnentuin aan de Weesperzijde 99 in Amsterdam. Fiberon Decking Protect Plus Earl Grey op de dakterrassen. Verstandige keuze, vanwege de Permatech coating, 20 jaar fabrieksgarantie en het onderhoudsarme karakter. Het project is inmiddels opgeleverd.

Hoge stroefheid, sterk kleurhoudend, splintervrij en zeer stabiel.

Rijke kleuren en ruwe houtstructuur, allemaal verpakt in een spijkerharde beschermende laag.

Of u nu uw tijd alleen of met anderen wilt doorbrengen, u kunt genieten van een mooie, makkelijk te onderhouden buitenruimte met Fiberon Sanctuary-terrasplanken. Sanctuary is beschikbaar in drie multichrome kleuren en heeft een ruwe houtstructuur, zodat u niet uitglijdt. Sanctuary is tevens aan drie zijden bedekt met de innovatieve PermaTech-oppervlaktetechnologie voor een uitstekende duurzaamheid van het oppervlak. En Sanctuary geniet 25 jaar beperkte garantie tegen vlekken en vervagen. Het is de perfecte mix van een goede uitstraling, geweldige prestaties en makkelijk onderhoud.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
Het voormalige hoofdkantoor van de brandweer is verbouwd door Bouwgroep Moonen. Er zijn 22 appartement gebouwd, met een gezamenlijke binnentuin aan de Weesperzijde 99 in Amsterdam. Fiberon Decking Protect Plus Earl Grey op de dakterrassen. Verstandige keuze, vanwege de Permatech coating, 20 jaar fabrieksgarantie en het onderhoudsarme karakter. Het project is inmiddels opgeleverd. Hoge stroefheid, sterk kleurhoudend, splintervrij […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!