Fiberon Extreme Wide grijs

Tolbrugplein in Raamsdonkveer

De Werff – Rivierzicht Noord, bestaat uit een drietal appartementencomplexen. Het project omvat 3 zeer fraai vormgegeven appartementengebouwen met een grote ondergrondse parkeergarage.

Helaas was binnen vier jaar, na de nieuwbouw, de holle composiet te gevaarlijk geworden door barsten, scheuren en gladheid. De bewoners hebben zich gemeld bij BTL Realisatie Roosendaal. De VVE is vervolgens bij Awood in de showroom geweest en hebben samen met Awood een aantal projecten bezocht die al 7 jaar liggen. Puur om overtuigd te raken dat dit holle composiet drama zich niet zou herhalen. Informeer altijd bij een specialist die ook professioneel kan monteren, want goedkoop is duurkoop.

Awood heeft veel ervaring met buitenparket en ondersteund indien wenselijk ook in de montage. Samen met BTL hebben we de VVE overtuigd en ligt er nu een buitenparket met 5 jaar montage garantie en 20 jaar fabrieksgarantie.

Architect: BTL Advies
Oppervlakte: 600 m2
Klant: BTL
Jaar: 2018
Locatie: Raamsdonkveer, Tolburgplein
Tolbrugplein in Raamsdonkveer De Werff – Rivierzicht Noord, bestaat uit een drietal appartementencomplexen. Het project omvat 3 zeer fraai vormgegeven appartementengebouwen met een grote ondergrondse parkeergarage. Helaas was binnen vier jaar, na de nieuwbouw, de holle composiet te gevaarlijk geworden door barsten, scheuren en gladheid. De bewoners hebben zich gemeld bij BTL Realisatie Roosendaal. De […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!