Traditional bruin, Donkergroen

De projectleider van Donkergroen informeerde bij Awood naar de mogelijkheden om een bestaand kunstwerk te vervangen door een nieuwe, met behoud van de vorm. Deze was 12 jaar geleden door de architect ontworpen, omdat die goed bij het gebouw past. Het bestaande kunstwerk was van bangkirai en de onderconstructie en de planken waren al enige jaren aan het vervallen.

Met de projectleider van Donkergroen de facilitair manager bezocht en de verschillende opties doorgenomen. De keuze viel uiteindelijk op de Fiberon, vanwege het niet splinteren en het onderhoudsarm zijn. Het sterk kleurhoudend zijn van de Fiberon werd ook gewaardeerd. Omdat het om een niet standaard constructie gaat met meerdere schuine vlakken, mocht Awood ook de montage expertise laten zien.

Fiberon Traditional bruin bij de KPN in Amersfoort met opdrachtgever Donkergroen.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
De projectleider van Donkergroen informeerde bij Awood naar de mogelijkheden om een bestaand kunstwerk te vervangen door een nieuwe, met behoud van de vorm. Deze was 12 jaar geleden door de architect ontworpen, omdat die goed bij het gebouw past. Het bestaande kunstwerk was van bangkirai en de onderconstructie en de planken waren al enige […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!