Moso Bamboo X-treme, Linum

LINUM Tuinvormgeving en Advies is een bureau voor tuinontwerp, beplantingsplan en detaillering te Leeuwarden.

In het ontwerp van Siem de Vlas stonden bij dit buitenhuis een aantal vlonders getekend. Siem kende de wensen van de opdrachtgever, maar vond het lastig om daarbij het juiste materiaal bij te vinden. Hij belde met Awood om te vragen of de verkoopadviseur eens zou kunnen meedenken in dit project. In het mooie Friesland hebben we samen bij de opdrachtgever afgesproken. De Moso bamboo X-treme of de Fiberon Extreme Wide brown, zou het kunnen worden.

Buiten in de tuin zijn toen monsters achtergelaten, om te kunnen nadenken en om de vergrijzing van de Moso Bamboo X-treme te kunnen volgen. Na vier weken wikken en wegen, werd er gekozen voor de Moso Bamboo X-treme.

Als je de foto’s en de reactie van de opdrachtgever na 1 jaar bekijkt, was dit zeker de juiste keuze : )

Met Tuinontwerper Linum foto’s van 1 maand en 1 jaar oud.

Architect: Siem de Vlas van Linum Tuinvormgeving en advies.
Oppervlakte: 200 m2
Klant: Siem de Vlas
Jaar: 2016
Locatie: Friesland
LINUM Tuinvormgeving en Advies is een bureau voor tuinontwerp, beplantingsplan en detaillering te Leeuwarden. In het ontwerp van Siem de Vlas stonden bij dit buitenhuis een aantal vlonders getekend. Siem kende de wensen van de opdrachtgever, maar vond het lastig om daarbij het juiste materiaal bij te vinden. Hij belde met Awood om te vragen […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!