Garapa gevel

BetoLinQ heeft voor de nieuwbouw van zijn eigen pand gezocht naar een houtkleur om te combineren met de mooie betonnen zuilen en de zwarte gevelstenen. Ze vonden de oplossing in het Gevelparket Garapa. Deze hebben ze door het schildersbedrijf van de overbuurman rondom laten vernissen, zodat de gele houtkleur behouden blijft. Ook heeft de architect in het ontwerp er al rekening mee gehouden dat het hout iets verdiept in het gebouw komt. Hierdoor maakt regen en zon minder kans om het hout te vergrijzen.

De blinde bevestiging, het natuurlijke van echt hout, de duurzaamheid en de exclusieve uitstraling van Garapa Gevelparket gaven de doorslag. Er is eerst een bezoek gebracht aan het kantoorgebouw van Adezz in Uden, waar het gevelparket Garapa al meer dan een jaar  opgeschroefd zit. Awood levert de Garapa graag naturel en kan een kleuradvies geven. Lokaal zijn er altijd wel schildersbedrijven die de kleur er op kunnen zetten en ook het specifieke onderhoudsadvies kunnen geven.

 

BetoLinQ Aannemers B.V. is een aannemingsbedrijf wat gespecialiseerd is in betonwerken.

De specialiteit is betonwerk in de meest specialistisch vormen. Bijvoorbeeld extreem hoge wanden, ronde wanden, afzinkkelders, colorcrete (gekleurde beton), zelfverdichtende beton, schoonwerkbeton, brugdekken, viaducten, bedrijfsvloeren, funderingswerk en zelfs 3D-gemodelleerde vormen. 

Architect: BetoLinQ
Oppervlakte: 100 m2
Klant: BetoLinQ
Jaar: 2019
Locatie: Heesh

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!