GRADwood Fraké Savrame

GRADwood Fraké Savrame in 20×64 mm dus blinde bevestiging op de Alu-flatrail 70 mm hart op hart. De tussenruimte blijft vervolgens 6 mm.

De Fraké Savrame is een plaat gebakken hout en hierdoor veel harder en steviger dan de normale Fraké. Het voordeel van deze hardheid is dat de Thermo Savrame ook geschikt is om horizontaal te monteren. Dus voor het Furns Straatmeubilair is deze toepasbaar en eventueel als Buitenparket. Op dit moment is de voorraad en aanvoer nog in een experimentele fase. Dit betekent dat het assortiment nog heel smal en er ervaringen worden opgedaan. Zodra alle testen zijn afgerond verwachten we de Savrame in potentie als de perfecte vervanger van tropische hardhoutsoorten als Garapa of de Padoek.

In dit project is de Savrame als 20×64 mm lat verticaal gemonteerd. De Savrame vergrijsd enorm mooi en blijft super stabiel. Door zijn hardheid is het ook geschikt als dorpel voor een kozijn. Dus de Savrame is een alleskunner.

 

Architect: Pierre Blonde
Oppervlakte: 20 m2
Klant:
Jaar: 2020
Locatie: Veghel
GRADwood Fraké Savrame in 20×64 mm dus blinde bevestiging op de Alu-flatrail 70 mm hart op hart. De tussenruimte blijft vervolgens 6 mm. De Fraké Savrame is een plaat gebakken hout en hierdoor veel harder en steviger dan de normale Fraké. Het voordeel van deze hardheid is dat de Thermo Savrame ook geschikt is om […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!