GRADwood Bamboo 20x45mm

Met de GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm is een eigentijdse uitstraling gegeven aan deze woning. Door gebruik te maken van het GRADwood systeem in plaats van traditionele montage ziet u geen schroeven terug en wordt er voor genoeg ventilatie en afwatering gezorgd. Wij zien steeds meer interesse in het GRADwood systeem, door zowel de uitstraling als het montagegemak is het voor velen de ideale oplossing. Daarnaast is ook Moso Bamboo een zeer populair product. Moso Bamboo planken hebben een hoge ‘groene’ waarde. Waar hardhout tientallen jaren nodig heeft om gekapt te kunnen worden, heeft bamboo slechts 5 jaar nodig. Daarna kan het gekapt worden en verwerkt worden tot slagvaste planken.
De montage is professioneel uitgevoerd door Karsten Kraan Tuinen. Karsten Kraan Tuinen onderscheidt zich door het ontwerpen van originele tuinen en de aanleg van sfeervolle buitenruimtes.
Architect:
Oppervlakte:
Klant: Karsten Kraan Tuinen
Jaar: 2021
Locatie:
Met de GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm is een eigentijdse uitstraling gegeven aan deze woning. Door gebruik te maken van het GRADwood systeem in plaats van traditionele montage ziet u geen schroeven terug en wordt er voor genoeg ventilatie en afwatering gezorgd. Wij zien steeds meer interesse in het GRADwood systeem, door zowel de uitstraling […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!