Bamboo 20x45mm Tuinkantoor

Het is altijd leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een uniek project en hier is zeker sprake van een uniek project! Toimisto Tuinkantoren is de toekomstbestendige thuiswerkplek die is voorzien van alle gemakken van een modern kantoor. Het geeft je de privacy die je nodig hebt om je op jouw werk te kunnen concentreren. De plek die inspireert en balans geeft. Minimalistisch, maar toch voorzien van alle gemakken. Met het gebruik van de Moso Bamboo 20x45mm Gradwood heeft de unit een moderne en luxe uitstraling gekregen.

Waar een thuiswerkplek zoals deze ideaal is voor het toekomstige werkklimaat is Moso Bamboo X-treme ideaal voor het toekomstige wereldklimaat! Moso gaat voor duurzame bosbeheer (FSC), heeft een transparante milieu rapportering en een lage milieu-impact. Het toepassen van Moso Bamboo producten aan uw gevel of vlonder kan dan ook bijdragen aan verschillende ‘credits’. Waaronder ook LEED & BREEAM, dit zijn wereldwijd de belangrijkste certificeringssystemen op het gebied van duurzaam bouwen.

Tot slot zorgt het Gradwood rail systeem voor een blinde montage, optimale ventilatie en een goede afwatering. Door dit systeem blijft dit thuiswerk kantoor er na jaren gebruik nog steeds mooi uit zien.

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Toimisto Tuinkantoren
Jaar: 2021
Locatie: Nijmegen
Het is altijd leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een uniek project en hier is zeker sprake van een uniek project! Toimisto Tuinkantoren is de toekomstbestendige thuiswerkplek die is voorzien van alle gemakken van een modern kantoor. Het geeft je de privacy die je nodig hebt om je op jouw werk te kunnen […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!