GRAD Bamboo 20×45 mm

Nidum in Grave nadert zijn voltooiing. In het ontwerp van Studio Kees Marcelis is gezorgd dat de mooie grote binnentuin zichtbaar wordt vanaf de weg. De gevel is bekleed met GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm latten, dit geeft het een sfeervolle en eigentijdse uitstraling. De montage is gedaan door Gommers Nijmegen B.V. House of inspiration. Awood B.V. was tijdens de opstart van de montage aanwezig om montage advies te geven.

 

Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen. In de herfst van 2021 zal de opening van Nidum, house of inspiration, plaatvinden.

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Gommers Nijmegen B.V.
Jaar: 2021
Locatie: Grave
Nidum in Grave nadert zijn voltooiing. In het ontwerp van Studio Kees Marcelis is gezorgd dat de mooie grote binnentuin zichtbaar wordt vanaf de weg. De gevel is bekleed met GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm latten, dit geeft het een sfeervolle en eigentijdse uitstraling. De montage is gedaan door Gommers Nijmegen B.V. House of inspiration. […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!