GRADwood Moso Bamboo met Padoek

Prachtige combinatie van Padoek en Moso Bamboo in 64 mm latten op GRADwood Alu-flatrail 71 geklikt. Nu is de Padoek nog heel rood, maar de vergrijzing hiervan gaat heel snel. Terwijl de Bamboo veel langzamer vergrijst. Die is over 5 jaar nog steeds grijsbruin. De ventilatie is met GRADwood optimaal geregeld, waardoor het Gevelparket altijd veel sneller droog is en daardoor blijft het langer mooi.

Onderwijsorganisatie Rijn IJssel uit Arnhem is gestart met de uitvoering van een grootschalig masterplan waarbij de realisatie van toekomstgerichte duurzame huisvesting met ruimte voor onderwijsvernieuwing, inspirerende leeromgevingen en herkenbare scholen, de inzet is. Na een meervoudig onderhandse aanbesteding heeft GAJ VBW de opdracht ontvangen voor de architectenwerkzaamheden met betrekking tot de upgrading van het bestaande CIOS-gebouw aan de Beukenlaan te Arnhem, dat onderdeel uitmaakt van sportpark Valkenhuizen. Kuiper Bouw en ontwikkeling uit Arnhem is de hoofdaannemer. Van der Zande Geveltechniek klikt de latten.

Architect: GAJ VBW Architecten Arnhem
Oppervlakte: 300 m2
Klant: Kuiper Bouw en ontwikkeling.
Jaar: 2020
Locatie: Onderwijsorganisatie Rijn IJssel uit Arnhem
Prachtige combinatie van Padoek en Moso Bamboo in 64 mm latten op GRADwood Alu-flatrail 71 geklikt. Nu is de Padoek nog heel rood, maar de vergrijzing hiervan gaat heel snel. Terwijl de Bamboo veel langzamer vergrijst. Die is over 5 jaar nog steeds grijsbruin. De ventilatie is met GRADwood optimaal geregeld, waardoor het Gevelparket altijd […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!