GRADwood Bamboo 20x45mm

De tuinwand is voorzien van blind gemonteerd GRADwood Moso Bamboo in het 20×45 mm profiel. Door het unieke productieproces is Moso Bamboo een zeer sterk materiaal dat op een mooi en natuurlijke wijze vergrijst. Dit proces zorgt er ook voor dat algen en schimmels geen kans maken waardoor het materiaal lang mooi blijft.

 

GRADwood

De bamboe is gemonteerd op het GRADwood railsysteem. Hiermee wordt voor een onzichtbare montage gezorgd, goede waterafvoering en genoeg ventilatie. Verder geeft het dunne profiel de bamboe een moderne uitstraling die op dit moment zeer populair is.

 

Dit project is in combinatie met Adezz gedaan die de mooie CorTen bloembakken heeft geleverd. Tim Zilvertuinen heeft dit mooie project gemonteerd.

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Tim Zilvertuinen
Jaar:
Locatie:
De tuinwand is voorzien van blind gemonteerd GRADwood Moso Bamboo in het 20×45 mm profiel. Door het unieke productieproces is Moso Bamboo een zeer sterk materiaal dat op een mooi en natuurlijke wijze vergrijst. Dit proces zorgt er ook voor dat algen en schimmels geen kans maken waardoor het materiaal lang mooi blijft.   GRADwood […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!