GRADwood Bamboo 20x64mm

Met de combinatie van Moso Bamboo X-treme en het GRADwood montage systeem wordt hier voor een moderne en mooie tuin gezorgd. Het Gradwood montage systeem zorgt dankzij de optimale ventilatie en afwatering ervoor dat de Moso Bamboo mooi blijft. In combinatie met de buitenkuiken en buitenparket straalt deze tuin luxe uit.

Wij merken steeds meer interesse vanuit de aannemer en hovenier in het GRADwood montage systeem. Niet alleen zorgt het systeem voor optimale ventilatie en afwatering het is ook nog eens makkelijker te monteren. De buitenkeuken is gerealiseerd door COOXS in samenwerking met TIM Exclusive Gardens B.V. Meer foto’s van dit project vindt u op HOOG Design terug.

Architect: TIM Exclusive Gardens B.V.
Oppervlakte:
Klant:
Jaar: 2021
Locatie: Arnhem
Met de combinatie van Moso Bamboo X-treme en het GRADwood montage systeem wordt hier voor een moderne en mooie tuin gezorgd. Het Gradwood montage systeem zorgt dankzij de optimale ventilatie en afwatering ervoor dat de Moso Bamboo mooi blijft. In combinatie met de buitenkuiken en buitenparket straalt deze tuin luxe uit. Wij merken steeds meer […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!