Tulipwood 20x64mm GRADwood

Met de toevoeging van het GRADwood gevelparket geeft Brummelhuis deze woning een opvallende en unieke uitstraling. Bij dit project is gebruik gemaakt van TanTimber Thermo Tulipwood met een 20×64 profiel op een aluminium flatrail systeem. Dit bevestigingssysteem zorgt voor een blinde montage, prime ventilatie, goede afwatering en indien nodig is het ook demontabel.

 

Rustige structuur met natuurlijke vergrijzing

Tantimber Thermo Tulipwood heeft een mooie rustige houtstructuur en vergrijst op een natuurlijke wijze. Het hout is zeer stabiel en TanTimber geeft dan ook een fabrieksgarantie van 10 jaar. De montage van dit project is uitgevoerd door bouwbedrijf Kamphuis B.V..

 

Hier ziet u hoe bij dit project de gevel is gemonteerd

 

Architect: Brummelhuis
Oppervlakte:
Klant: Bouwbedrijf Kamphuis B.V.
Jaar:
Locatie:
Met de toevoeging van het GRADwood gevelparket geeft Brummelhuis deze woning een opvallende en unieke uitstraling. Bij dit project is gebruik gemaakt van TanTimber Thermo Tulipwood met een 20×64 profiel op een aluminium flatrail systeem. Dit bevestigingssysteem zorgt voor een blinde montage, prime ventilatie, goede afwatering en indien nodig is het ook demontabel.   Rustige […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!