Xtreme Wide brown, De Bruine Meren

Fiberon Xtreme Wide Brown bij Hotel Sterrenberg in Otterlo.

Johan van de Herik van Hoveniersbedrijf de Bruine Meren is samen met de Hotel eigenaar in de showroom van Awood in Uden geweest. Daar zijn alle wensen en verwachtingen doorgenomen en kwam de Fiberon als het best passende product naar boven. In de Horeca spelen lage onderhoudskosten, stroefheidscertificaat en het sterke kleurbehoud een belangrijke rol.

Hoveniersbedrijf De Bruine Meren heeft het terras zelf gemonteerd, met de nodige ondersteuning in de knowhow van Awood.

Dit terras wordt tegenwoordig regelmatig bezocht door andere Horecabedrijven of belangstellenden, die overtuigd willen worden van kwaliteit van de Fiberon. Het is er aangenaam koffiedrinken en de Fiberon Xtreme Wide bruin houdt zich prima. Na verloop van tijd wordt de uitstraling veel natuurlijker, dan wanneer de Fiberon net uit de verpakking komt.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
Fiberon Xtreme Wide Brown bij Hotel Sterrenberg in Otterlo. Johan van de Herik van Hoveniersbedrijf de Bruine Meren is samen met de Hotel eigenaar in de showroom van Awood in Uden geweest. Daar zijn alle wensen en verwachtingen doorgenomen en kwam de Fiberon als het best passende product naar boven. In de Horeca spelen lage […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!