Ipe B-fix buitenparket & gevelparket.

Op dit project heeft Koelemeijer Tuinen een ontwerp gemaakt waar de Ipé B-fix als wand en als vloer is toegepast. De ipé is een zeer exclusieve en stabiele hardhoutsoort en komt uit Zuid-Amerika. Doordat de Ipé B-fix een zeer goede naam heeft als houtsoort is deze populair geworden bij de betere professionals.

Awood levert het liefst de A-kwaliteit van de Ipé. Dit betekent langere lengtes en weinig onregelmatigheden. Mocht u ook graag Ipe B-fix voor uw tuin willen gebruiken, vraag dan altijd naar de kwaliteit en de lengtes van de planken. Uitval planken die in korte lengtes worden aangeboden, zijn in principe de B-keus uit het land van herkomst. Hierin zit meer spint en onregelmatigheden. Spint-hout is minder duurzaam en daarmee zal goedkoop duurkoop worden.

Architect: Koelemeijer Tuinontwerp
Oppervlakte: 80 m2
Klant: Koelemeijer Tuinen
Jaar: 2018
Locatie: Noord Holland
Op dit project heeft Koelemeijer Tuinen een ontwerp gemaakt waar de Ipé B-fix als wand en als vloer is toegepast. De ipé is een zeer exclusieve en stabiele hardhoutsoort en komt uit Zuid-Amerika. Doordat de Ipé B-fix een zeer goede naam heeft als houtsoort is deze populair geworden bij de betere professionals. Awood levert het […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!