Jutai B-fix Buitenparket

Jutai is een minder bekend hardhout dat echter zeer goede eigenschappen heeft die de Ipe kwaliteit kunnen benaderen. De Jutai is in België door een aantal Buitenparket specialisten al enige jaren getest en als zeer geschikt uit de bus gekomen. De onbekendheid maakt dat de Jutai veel betaalbaarder is dan de veel bekendere Ipé. De Jutai laat tijdens de veroudering ook hele mooie houtstructuren zien.

Een juiste montage is natuurlijk zeer belangrijk en we adviseren dit door een professional te laten doen. De juiste hart op hart afstand en de ventilatie is voor een perfect resultaat erg belangrijk. Informeer daarom aan de professional, dat deze contact opneemt met Awood. We ondersteunen namelijk graag door montage advies geven aan de professional.

Architect: Van Ginkel Tuinspecialisten
Oppervlakte: 30 m2
Klant: Van Ginkel Tuinspecialisten
Jaar: 2020
Locatie: Nieuwegein
Jutai is een minder bekend hardhout dat echter zeer goede eigenschappen heeft die de Ipe kwaliteit kunnen benaderen. De Jutai is in België door een aantal Buitenparket specialisten al enige jaren getest en als zeer geschikt uit de bus gekomen. De onbekendheid maakt dat de Jutai veel betaalbaarder is dan de veel bekendere Ipé. De […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!