Moso Bamboo GRADwood 64 mm

In de Achterhoek is deze schuur voorzien van een nieuw Gevelparket. Er is hier gekozen voor horizontale bevestiging de Moso Bamboo GRADwood latten in een breedte van 64 mm. De latten worden zeer goed geventileerd geklikt op de Alu Flatrail hart op hart 70 mm. De tussen ruimte tussen de latten is altijd precies 6 mm. De afwatering en de ventilatie is optimaal geregeld. De GRADconcept clip neemt geen vocht op en het water kan dus niet door middel van capillaire werking ophopen. Dit verlengt de levensduur van het organische Gevelparket dat er op geklikt kan worden.

Steeds meer professionals beginnen te klikken. Geen schroefgaten en altijd eenvoudig demonteerbaar. Elke lat kan er met een speciale tool tussenuit gehaald worden.

Naast deze landelijke schuur komt een sfeervol Landhuis dat ook door Denoldervleugels Architecten is ontworpen. De bouw hiervan is in volle gang en naar verwachting aan het einde van 2020 klaar.

 

Architect: Denoldervleugels Architects & Associates
Oppervlakte: 250 m2
Klant:
Jaar: 2020
Locatie: Achterhoek
In de Achterhoek is deze schuur voorzien van een nieuw Gevelparket. Er is hier gekozen voor horizontale bevestiging de Moso Bamboo GRADwood latten in een breedte van 64 mm. De latten worden zeer goed geventileerd geklikt op de Alu Flatrail hart op hart 70 mm. De tussen ruimte tussen de latten is altijd precies 6 […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!