Moso Bamboo Varibo Solo 137

Moso Bamboo Varibo Gevelparket

De foto’s zijn gemaakt in Zeist en lichtelijk tegen de zon in. Maar de super enthousiaste bewoonster gaat binnenkort nog een aantal foto’s maken in de avond. Dan komt de kleur van de Varibo Solo beter tot zijn recht.

In samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in variabele breedtes. Hier is gekozen voor de ongeoliede versie, zodat de vergrijzing aan de gevel, sneller mag optreden. De variabele breedtes kunnen met clips verticaal bevestigd worden. De 18 mm dikke X-treme planken hebben een veer en groef op de kopse uiteinden.

De afstand tussen de planken wordt door Cobra 18 clip bepaald en is 4 mm.

Varibo Solo is ontstaan uit de belangstelling naar het gebruik van 1 breedte, zoals in dit project de 137 mm.  Het is heel goed mogelijk om met 1 of 2 breedtes te combineren. Ook kan er gespeeld worden met de aantallen. Standaard werken we met van elke breedte het gelijk aantal stuks.  Door te variëren valt er altijd wel iets verrassends te creëren.

Moso Bamboo Xtreme vergrijsd op natuurlijke wijze, heeft brandklasse B, slagvast, super stabiel, BREAAM certificaat en 25 jaar Moso fabrieksgarantie.

Hierdoor de bouwstof van de toekomst en zeer concurrerend ten opzichte van vergelijkbare materialen.

Bamboe gaat de wereld redden : )

Architect: HenE Architecten Hilversum
Oppervlakte: 50 m2
Klant: Bouwbedrijf Wilmink Oosterveld Borne
Jaar: 2019
Locatie: Zeist
Moso Bamboo Varibo Gevelparket De foto’s zijn gemaakt in Zeist en lichtelijk tegen de zon in. Maar de super enthousiaste bewoonster gaat binnenkort nog een aantal foto’s maken in de avond. Dan komt de kleur van de Varibo Solo beter tot zijn recht. In samenwerking met Moso Bamboo ontwikkelde Awood een eigen Gevelparket in variabele […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!