Bamboo Varibo 178mm

Met de toevoeging van een Moso Bamboo Varibo Solo 178 mm gevel is dit kantoorpand omgedoopt tot Bamboo Offices. Met deze gevel heeft het pand een prachtige eigentijdse uitstraling gekregen.

 

Vergrijzing met bruine accenten

Wanneer de Moso Bamboo nog maar net hangt heeft een mooie donkerbruine kleur, deze zal na verloop van tijd gelijkelijk vergrijzen op een natuurlijke wijze. Wat bamboe zo mooi maakt is dat zelfs wanneer de vergrijzing heeft plaatsgevonden er nog steeds bruine accenten aanwezig zijn. De Moso Bamboo Xtreme heeft een BREEAM certificaat en 25 jaar garantie.

Dit project is gemonteerd door WeMake Projects, de leiding van het project is door Dijkhuizen Projectservices uitgevoerd. Verder is BALK architects de architect en heeft Richard de Jong van Novatuin in het voortraject de 3D animatie geleverd.

Architect: BALK architects
Oppervlakte:
Klant: WeMake Projects
Jaar:
Locatie: Haarlem
Met de toevoeging van een Moso Bamboo Varibo Solo 178 mm gevel is dit kantoorpand omgedoopt tot Bamboo Offices. Met deze gevel heeft het pand een prachtige eigentijdse uitstraling gekregen.   Vergrijzing met bruine accenten Wanneer de Moso Bamboo nog maar net hangt heeft een mooie donkerbruine kleur, deze zal na verloop van tijd gelijkelijk […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!