Moso Bamboo X-treme, Markus BV

Bij Strandzuid in Amsterdam is 700 m2 Moso Bamboo X-treme geleverd en gemonteerd. De Moso Bamboo past uitstekend bij de sfeer die daar nagestreefd wordt. In de winter wordt Standzuid omgetoverd tot Zuidpool.

In het najaar van 2017 heropent Zuidpool, de winterse evenementenlocatie tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, haar deuren. De houten paviljoens hebben plaats gemaakt voor een permanent gebouw aan de parkvijver, met verschillende ruimtes voor events.

In 2019 is er nog 200 m2 Moso Bamboo Xtreme Buitenparket bij gemaakt. Bij vlonders waar strandzand in gelopen wordt, dient dit zand periodiek weer verwijderd te worden. Onder de plank moet het kunnen ventileren.

Architect: ENZO architectuur & Interieur
Oppervlakte: 700 m2
Klant: Markus Bouw
Jaar: 2017
Locatie: Amsterdam RAI
Bij Strandzuid in Amsterdam is 700 m2 Moso Bamboo X-treme geleverd en gemonteerd. De Moso Bamboo past uitstekend bij de sfeer die daar nagestreefd wordt. In de winter wordt Standzuid omgetoverd tot Zuidpool. In het najaar van 2017 heropent Zuidpool, de winterse evenementenlocatie tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, haar deuren. De houten paviljoens hebben […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!