Moso Bamboo Xtreme bij MM25 Smartbuilding.

Project: TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros zijn in opdracht van OVG Real Estate de revitalisatie van het leegstaande kantoorgebouw “MM25” aan de A20 in Rotterdam aan het afronden. Door de revitalisering ontstaat een flexibel en daarmee toekomstbestendig kantoorpand dat zich aan kan passen aan de gebruikerswensen en daarmee beter presteert. Het MM25-gebouw wordt het nieuwe hoofdkantoor van de TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis. Vastgoedontwikkelaar OVG Real Estate verhuurt 8.300m2 aan de ondernemingen. Daarnaast is er nog circa 6.000m2 aan oppervlak beschikbaar in het pand, wat onder andere in gebruik zal worden genomen door Coca-Cola.

Moso Bamboo Xtreme is de bouwstof van de toekomst, welke perfect past bij een echt toonaangevende SmartBuilding. De Moso Bamboo Xtreme met BREEAM certificaat past perfect in dit project.

Awood heeft de bamboo geleverd en gemonteerd, de foto’s zijn net na de oplevering gemaakt. Dus er zal nog enige aankleding gebeuren.

Architect: Dam & Partners Architecten
Oppervlakte: 200 m2
Klant: JP Van Eesteren
Jaar: 2018
Locatie: Rotterdam
Project: TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros zijn in opdracht van OVG Real Estate de revitalisatie van het leegstaande kantoorgebouw “MM25” aan de A20 in Rotterdam aan het afronden. Door de revitalisering ontstaat een flexibel en daarmee toekomstbestendig kantoorpand dat zich aan kan passen aan de gebruikerswensen en daarmee beter presteert. Het MM25-gebouw wordt het […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!