Notiz Hotel NHL Stenden

Bij de Hogere Hotelschool in Leeuwarden staat het Notiz Hotel. Hier leren de Hoteliers van de toekomst het Hotelvak.

Leuk feitje: BRT Architecten uit Alkmaar heeft zijn ontwerp gebaseerd op een dripcake. Het Moso Bamboo Varibo van de nieuwe verdieping druipt als chocolade langs het hotel. Uniek, he?

Het Moso Bamboo Varibo Gevelparket heeft hier de breedtes 65, 100 en 137 mm en is in willekeurige volgorde gemonteerd. Tegenwoordig is er ook nog de breedte 178 mm en de 3D profielen in 65 en 100 mm. Hierdoor is met de Moso Bamboo altijd een spannend design te creëren. De hoge dichtheid van de Xtreme bamboo zorgt dat er nauwelijks vocht opgenomen kan worden. Waardoor het Gevelparket steeds snel droog wordt. De vergrijzing gaat dan een stuk langzamer, de algen en schimmel maken minder kans en hierdoor ontstaat er een onderhoudsarm product.

Varibo Gevelparket bij het Stenden Hotel Leeuwarden is door BRT Architecten Alkmaar ingetekend. Aannemingsmaatschappij Friso B.V. Monteert samen met Van der Zande Geveltechniek het Awood Gevelparket verticaal.

Opdrachtgever NHL Stenden Hogeschool krijgt hiermee een CO2 neutraal Gevelparket met BREEAM certificaat. We hopen dat de toekomstige Hoteliers ook voor de Moso Bamboo gaan kiezen.💪

Architect: BRT Architecten uit Alkmaar
Oppervlakte: 1200 m2
Klant: Friso Bouw, met montage Van der Zande Geveltechniek.
Jaar: 2020
Locatie: Leeuwarden
Bij de Hogere Hotelschool in Leeuwarden staat het Notiz Hotel. Hier leren de Hoteliers van de toekomst het Hotelvak. Leuk feitje: BRT Architecten uit Alkmaar heeft zijn ontwerp gebaseerd op een dripcake. Het Moso Bamboo Varibo van de nieuwe verdieping druipt als chocolade langs het hotel. Uniek, he? Het Moso Bamboo Varibo Gevelparket heeft hier […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!