Padoek buitenparket

Een opvallend mooi project met het Padoek buitenparket. Gisteren hebben wij de foto’s op Linkedin gezet van tijdens en net na de constructie, het verschil laat dan ook zien hoe fantastisch Padoek vergrijst. De best beveiligde binnentuin van Nederland is door het Belgische architectenbureau Wastiau en co. bedacht. België is het Padoek land, daar weten ze hoe mooi deze houtsoort is na de vergrijzing.

Deze tuin, die door Van der Tol is aangelegd, is volledig afgestemd op het ontwerp van het pand. Zo is er in de tuin, in samenwerking met Awood, een padoek Buitenparket aangelegd die qua look and feel naadloos aansluiting vindt bij de buitenzijde van het gebouw.

Architect: Wastiau en co.
Oppervlakte:
Klant: Van der Tol
Jaar:
Locatie: Houten
Een opvallend mooi project met het Padoek buitenparket. Gisteren hebben wij de foto’s op Linkedin gezet van tijdens en net na de constructie, het verschil laat dan ook zien hoe fantastisch Padoek vergrijst. De best beveiligde binnentuin van Nederland is door het Belgische architectenbureau Wastiau en co. bedacht. België is het Padoek land, daar weten […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!