Silvadec Rio 180 mm

Atmosphere Rio

Op dit dakterras lag 10 jaar lang een bangkirai vlonder die voor de bewoners veel te glad werd. Het onderhoud, om het glad worden van hardhout te voorkomen, was niet langer te doen. Daarom kwamen ze bij Michiel Bosch terecht met de vraag om het terras te vernieuwen, met als belangrijkste wensen; niet glad worden, weinig onderhoud en kleurhoudend materiaal.
De stroefheid van de Atmosphere plank is R13 en dankzij de High Tech coating laag is de Silvadec Atmosphere serie kleurhoudend. Silvadec geeft een gelimiteerde garantie van 25 jaar. De foto’s zijn 4 maanden na de montage gemaakt en laten een zeer natuurlijk uiterlijk zien.
De plank Atmosphere Geborsteld heeft de bijzondere eigenschap een heel hoge hechting te hebben waardoor ze heel slipbestendig is. Het ruwe aanvoelen en het “geborstelde” oppervlakte-effect van deze terrasplank uit houtcomposiet geven haar eveneens haar volle authentieke karakter. Een innoverende productietechnologie garandeert dat de plank uitzonderlijke kwaliteiten behoudt en makkelijk onderhouden wordt, zelfs na jarenlang gebruik.

De plank Atmosphere Geborsteld is ideaal voor terrassen, houten vloeren, loopbruggen, toegangswegen, buitenkeukens (in niet beschutte, half beschutte of beschutte zones), in private of openbare plaatsen (zoals terrassen van cafés, hotels of restaurants). Haar slipbestendigheid zorgt ervoor dat u zich in alle rust kan ontspannen op uw terras. Met haar natuurlijk aspect en haar intense kleur integreert de plank zich perfect in elke buitenruimte. Ondoorlatend, gemakkelijk en snel te onderhouden. Deze gecoëxtrudeerde terrasplank uit houtcomposiet blijft haar mooie kleur behouden seizoen. Haar intense kleur maakt de plank echt uniek.

Architect: De Tuinen Van Bosch
Oppervlakte: 80 m2
Klant: De Tuinen Van Bosch
Jaar: 2019
Locatie: Deventer

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!