Silvadec Elegance Haven Spaarne Buiten

Silvadec is de grootste en oudste houtcomposiet producent van Europa. In Frankrijk kom je in zeer veel havens de Silvadec Elegance tegen. De Elegance is 23 mm dik en 138 of 180 mm breed. Verkrijgbaar in Colorado licht bruin, Exotics donkerbruin, Iroise lichtgrijs en Antraciet donkergrijs. De oppervlakte is gegroefd/ribbelig, vlak/gladde of in houtstructuur te krijgen.

In de haven van Spaarne Buiten ligt de Elegance gegroefd/ribbel in 180 mm breed in de kleur Colorado licht bruin. De definitieve kleur wordt bereikt na 6 a 8 weken. Doordat er 70% gerecycled hout in de composiet zit, zal dit hout eerst licht vergelen. Daarna krijgt de gehele plank zijn definitieve Colorado kleur.

De haven en alle woningen zijn een project van KWA en Hoogvliet BV heeft de steiger en banken professioneel gemonteerd.

Architect: Kondor Wessels Amsterdam
Oppervlakte: 350 m2
Klant: Hoogvliet BV Spaarndam
Jaar: 2019
Locatie: Spaarne Buiten
Silvadec is de grootste en oudste houtcomposiet producent van Europa. In Frankrijk kom je in zeer veel havens de Silvadec Elegance tegen. De Elegance is 23 mm dik en 138 of 180 mm breed. Verkrijgbaar in Colorado licht bruin, Exotics donkerbruin, Iroise lichtgrijs en Antraciet donkergrijs. De oppervlakte is gegroefd/ribbelig, vlak/gladde of in houtstructuur te […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!