Silvadec Elegance Iroise Grijs houtstructuur 180 mm

Silvadec Élégance houtstructuur 180 mm licht grijs in het pittoreske Ootmarsum. Mooie klus van Flora Natura Twente. Een perfecte samenwerking tussen tussen professionals. Haafkes Bouw heeft de gehele renovatie gedaan en zoals wel vaker kan het buitenparket door het bouwbedrijf, maar ook door een hovenier gedaan worden. Flora Natura Twente uit Ootmarsum is ervaren in het leggen van het Awood Buitenparket, een thuiswedstrijd maakt een project toch altijd aantrekkelijk.

De opdrachtgever Vincent Projects B.V. is een slagvaardige en maatschappelijk betrokken ontwikkelaar. Duurzaamheid, kwaliteit en behoud van cultuurhistorie zijn hierbij voor ons belangrijke uitgangspunten. Met deze uitgangspunten is er voor een lichte kleur grijs van Silvadec gekozen. De keuze voor de brede Elegance geeft een mooi rustig uiterlijk. De houtstructuur maakt dat het terras en natuurlijk uitziet.

Het is een heel mooi Penthouse Terras geworden en op het moment van de foto, was deze Penthouse nog niet verkocht. Dus informeer bij Vincent Projects naar de aantrekkelijke woning : )

 

Het voormalige stadhuis Ootmarsum is een (gedeeltelijk) Rijksmonument en werd kort na 1778 opgetrokken volgens ontwerp van Egbert Schrader. Vincent Projects heeft het pand in 2010 geheel gerenoveerd met behoud van originele details, waaronder de inrichting van de burgemeesterskamer en de raadzaal. Op de begane grond is thans een kunstgalerie en een ijssalon gevestigd. Op de eerste- en tweede verdieping zijn in 2019 drie ruime appartementen ontwikkeld.

Architect: Haafkes Bouw Goor / Flora Natura Twente
Oppervlakte: 80 m2
Klant: Vincent Projects
Jaar: 2019
Locatie: Ootmarsum
Silvadec Élégance houtstructuur 180 mm licht grijs in het pittoreske Ootmarsum. Mooie klus van Flora Natura Twente. Een perfecte samenwerking tussen tussen professionals. Haafkes Bouw heeft de gehele renovatie gedaan en zoals wel vaker kan het buitenparket door het bouwbedrijf, maar ook door een hovenier gedaan worden. Flora Natura Twente uit Ootmarsum is ervaren in […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!