Silvadec Lima Strijp-T

GEBOUW TQ

TQ is verreweg het grootste gebouw van “Strijp-t Eindhoven”, met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak. De ruimtes zijn flexibel in te delen, en het gebouw kan slim worden opgesplitst. Daarmee wordt het voor meerdere bedrijven op gebied van innovatie mogelijk hier een plek te huren. Op het dak komen terrassen met veel groen. Er is gekozen voor een Silvadec Buitenparket, dat een warme uitstraling heeft, sterk kleurhoudend is en een R13 stroefheid kent. De aanschaf is in het begin exclusiever, maar per jaar is het een heel aantrekkelijke keuze. Lage onderhoudskosten en lange duurzaamheid met 20 jaar fabrieksgarantie.

Atmosphere Lima Geborsteld

De plank Atmosphere Geborsteld heeft de bijzondere eigenschap een heel hoge hechting te hebben waardoor ze heel slipbestendig is. Het ruwe aanvoelen en het “geborstelde” oppervlakte-effect van deze terrasplank uit houtcomposiet geven haar eveneens haar volle authentieke karakter. Een innoverende productietechnologie garandeert dat de plank uitzonderlijke kwaliteiten behoudt en makkelijk onderhouden wordt, zelfs na jarenlang gebruik

De plank Atmosphere Geborsteld is ideaal voor terrassen, houten vloeren, loopbruggen, toegangswegen, buitenkeukens (in niet beschutte, half beschutte of beschutte zones), in private of openbare plaatsen (zoals terrassen van cafés, hotels of restaurants). Haar slipbestendigheid zorgt ervoor dat u zich in alle rust kan ontspannen op uw terras. Met haar natuurlijk aspect en haar intense kleur integreert de plank zich perfect in elke buitenruimte. Ondoorlatend, gemakkelijk en snel te onderhouden. Deze gecoëxtrudeerde terrasplank uit houtcomposiet blijft haar mooie kleur behouden seizoen na seizoen zonder tijdelijk verbronzingsverschijnsel. Haar intense kleur maakt de plank echt uniek.

Wat Groen kan doen : )

De hoeveel groen op het dak en vooral ook de hoogte die het heeft bereikt in 1 jaar tijd is goed te zien op de foto die in Juni 2019 gemaakt zijn. De natuur komt het dak op. Wandelen of borrelen met een prachtig uitzicht over Eindhoven.

 


Architect: Van Boven Architecten
Oppervlakte: 800 m2
Klant: Geva Vastgoed & Niels der Kinderen Hoveniersbedrijf
Jaar: 2018
Locatie: Eindhoven Strijp-T
GEBOUW TQ TQ is verreweg het grootste gebouw van “Strijp-t Eindhoven”, met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak. De ruimtes zijn flexibel in te delen, en het gebouw kan slim worden opgesplitst. Daarmee wordt het voor meerdere bedrijven op gebied van innovatie mogelijk hier een plek te huren. Op het dak komen terrassen met veel groen. Er is […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!