TanTimber Thermo A-Essen 3D

Bouwbedrijf Renswoude is met een heel mooi project van Ernst Peter Everaardt Architect bezig. De villa met het GRADwood TanTimber Thermo Essen is nog in aanbouw. Er is gekozen voor een combinatie 20×45 en 40×40 mm om en om. Horizontaal geklikt op de Alu-flatrail. Het 3 D effect komt door de 40 mm dikte die verlijmd is. Door te verlijmen is het mogelijk om dikkere en stabiele Thermo Essen profielen te maken.

Dankzij de flexibiliteit van TanTimber kunnen we met de Architecten veel verwachtingen en wensen invullen. Het Thermo Essen kan met een snel vergrijzer behandeld worden. Hierdoor zal het vergrijzingsproces ook in een negge of onder een overstek door alleen de luchtvochtigheid in een aantal vochtige maanden compleet egaal vergrijzen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het Thermo Essen te laten borstelen.

 

 

 

Architect: Ernst Peter Everaardt Architect
Oppervlakte: 300 m2
Klant: Bouwbedrijf Renswoude
Jaar: 2020
Locatie: Utrecht
Bouwbedrijf Renswoude is met een heel mooi project van Ernst Peter Everaardt Architect bezig. De villa met het GRADwood TanTimber Thermo Essen is nog in aanbouw. Er is gekozen voor een combinatie 20×45 en 40×40 mm om en om. Horizontaal geklikt op de Alu-flatrail. Het 3 D effect komt door de 40 mm dikte die […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!