Fraké Dubbele Rhombus

Bij de renovatie van deze gevel is gebruik gemaakt van thermo Fraké, deze houtsoort heeft een mooie zachte tekening en een bruin gele kleur met glans. Thermo Fraké is vrijwel altijd beschikbaar en wij kunnen dit bij Awood zelf schuren. De Thermo Fraké is in vele profielen beschikbaar waaronder enkele en triple rhombus.

Het prachtige ontwerp van Van Houtum Architecten heeft dit bijgebouw een strakke en moderne uitstraling gegeven. Schildersbedrijf Sampono heeft de Thermo Fraké met dubbele Rhombus behandeld. Tot slot heeft Bouwbedrijf Schepers van der Aa de verbouwing inclusief de gevelparket montage uitgevoerd. Bouwbedrijf Schepers van der Aa is gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, nieuwbouw, restauratie en renovatie aan schadeherstel aan uw woning.

 

 

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Bouwbedrijf Schepers van der Aa de
Jaar: 2021
Locatie:
Bij de renovatie van deze gevel is gebruik gemaakt van thermo Fraké, deze houtsoort heeft een mooie zachte tekening en een bruin gele kleur met glans. Thermo Fraké is vrijwel altijd beschikbaar en wij kunnen dit bij Awood zelf schuren. De Thermo Fraké is in vele profielen beschikbaar waaronder enkele en triple rhombus. Het prachtige […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!