Thermo Fraké Varibo

Humusproducten BV in Neede zocht vorig jaar een Gevelparket dat goed bij de natuurlijke producten past die ze verkopen. Renovatie van de oude gevel om een moderne natuurlijke uitstraling te verkrijgen.

Samen met Bouwtechnisch buro Arjan Schutten hebben we met de opdrachtgever om tafel gezeten, om de optimale keuze te kunnen maken. Uiteindelijk is het de Thermo Fraké Varibo geworden, met heel verrassend een baan Moso Bamboo Varibo Solo 137 mm.

Bouwbedrijf te Woerd uit Neede heeft het Gevelparket vakkundig gemonteerd. De Fraké is inmiddels na 1 jaar regen en zon op zijn natuurlijk vergrijsde eindkleur gekomen. De eerste foto’s zijn gemaakt direct na de montage en daar is de begin kleur nog goed zichtbaar. Belangrijk is om te kiezen op basis van de eindkleur. Want dan is er weinig onderhoud nodig : )

Tegenwoordig wordt de Fraké steeds vaker op het GRADwood klik systeem gezet. Hierdoor wordt het dan een zeer goed ventilerende blinde bevestiging.
De flexibiliteit in volgorde van planken monteren is met schroeven of schieten wel groter. De GRADwood clips zitten namelijk al op de Flatrail.

Architect: Bouwtechnisch Buro Arjan Schutten Diepenheim
Oppervlakte: 120 m2
Klant: Bouwbedrijf te Woerd Neede
Jaar: 2020
Locatie: Oosterbeek Humusproducten B.V. Neede
Humusproducten BV in Neede zocht vorig jaar een Gevelparket dat goed bij de natuurlijke producten past die ze verkopen. Renovatie van de oude gevel om een moderne natuurlijke uitstraling te verkrijgen. Samen met Bouwtechnisch buro Arjan Schutten hebben we met de opdrachtgever om tafel gezeten, om de optimale keuze te kunnen maken. Uiteindelijk is het […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!